image53

READING - EN SAMTALE FRA SJELENS ROM

Slik jeg ser det, så har vi alle en sjel som har en forbindelse til universet og en kjærlighetskraft som er mye større enn vi kan forstå. 


Vår indre veiledning er intuisjonen vår, de impulsene vi får til å si noe, ta kontakt med noen, eller at vi på forhånd vet at vi kommer til møte på noen, selvom det ikke er avtalt.


Sjelen er en vis del av oss, og det er den delen som jeg på energiplan leser i en reading. For alt er vibrasjoner og frekvenser som jeg faktisk kan kjenne fysisk.


Reading er en klarsynt lesning og et fantastisk verktøy for å få innsikt i hva som spiller seg ut i livet ditt akkurat nå.


Det er lett å bli forvirret av egne tanker og følelser. Ofte er det ubevisste grunner til at vi ikke alltid står opp for oss selv.


At vi forelsker oss i feil typer eller ikke tillater oss å ha det godt. Eller at vi er i konflikt i en relasjon på jobb eller privat. Ikke tør å søke drømmejobben. Eller at vi utsetter å gjøre alt som skal til for at vi endelig kan leve et liv som vi lengter etter.


Kanskje følger du gamle tankemønstre som du engang har trengt som en overlevelsesstrategi når du var barn, men som du ikke trenger lenger nå. Eller du lever etter sannheter som du har arvet.


Tankene våre påvirker følelsene våre og vårt handlingsmønster. Kanskje har du ikke blitt møtt på alle følelsene dine, og derfor tillater du ikke å bruke hele spekteret av det som er utrykk for deg. 


Kanskje drømmer du om å kunne ta ennå større plass og skinne ennå mer, da kan reading være en hjelp til å finne ubrukte ressurser. Hvis dette resonnerer med deg, så ta gjerne kontakt.

Vi skaper fra her og nå, så jeg leser ikke inn i fremtiden.


Gleder meg til en sjel til sjel samtale med deg - Hege Wegner Tollefsen