image30

Min reise

Min oppvåkning var i 2007, da mamma døde. Jeg hadde riktignok noen forvarsler før hun døde. Uten at jeg egentlig var bevisst på det selv formidlet jeg til mannen min at hun ville dø den sommeren. Allikevel var det et sjokk som vekket meg opp. Jeg tok ikke den instinktive og vise delen av meg selv på alvor, og derfor ble jeg like overrumplet som alle andre. For mamma var ikke syk og ingen kunne gjette at hun skulle forlate oss.

Fra da startet min oppdagelsesferd og gradvis mer bevisste samarbeid med min sjel. Jeg kunne ikke si til min sønn på 5 år at mormor sitter på en sky og vinker ned til oss. Sønnen min hadde tusen spørsmål som jeg ikke kunne svare på. Han ville gjerne gå til bokhandelen å se et bilde av denne sjelen, for hvordan ser denne sjelen ut? Og hvor i kroppen er den?


I dag har jeg kontakt med både pappa og mamma fra den andre siden. Mamma kommer inn som doble hjerteslag, og kommer ofte på banen når jeg trenger å være ekstra årvåken og følge med i forhold til hendelser rundt meg. Pappa kommer ofte som en vind, han liker fortsatt å tulle med meg og kan finne på å flytte på ting, smelle opp noen korker eller la meg kjenne en fiskelukt selvom det ikke er noen fisk i nærheten.


Nå jobber jeg full tid med readinger, som nettopp er at min sjel kommuniserer med din sjel. Verktøyet har jeg lært på Soulspring (skolen til Elisabeth og Martha), og som Martha sa til meg da jeg startet, « du begynte hos oss for å gjenoppdage en ferdighet du allerede har, og som du har brukt gjennom mange liv.»